Generel information

Betaling.
Du kan indmelde dig ved at indbetale 350 kr. på herreklubbens konto i Jyske Bank:
Reg. nr. 5064,
konto nr. 1292102.
Husk at anføre navn og medlemsnummer i Hornbæk Golfklub.

Beløbet dækker matchfee for alle Herreklubbens onsdagsmatcher i sæsonen og muligheden
for at deltage på Herreklubbens ture.

Tidsbestilling til herreklubbens ugentlige matcher.
Medlemmerne af herreklubben har fortrinsret til starttiderne hver onsdag kl. 15:00-17:00. Tider, som ikke er booket af Herreklubbens medlemmer senest søndag kl. 24.00, frigives i Golfbox, så andre kan benytte dem.

Gæster til Herreklubbens matcher
Hvis du ikke ønsker at være medlem i Herreklubben, er du velkommen til at spille med om dagens præmie i Herreklubbens matcher. Matchfee for den ugentlige match er 50 kr., hvis man ikke har betalt for medlemskab for hele sæsonen. Betaling sker ved at lægge en kuvert med navn og de 50 kr. i herreklubbens postkasse. Gæster fra andre klubber er også velkomne.

Mail liste
Hvis du sender din e-mail adresse til Herreklubben, på e-mail adressen: herreklubben@fade.dk, vil du løbende modtage information fra Herreklubben.

Dagens match
Tjek altid opslagstavlen i klubhuset for eventuelle ændringer, inden du går ud på din runde. Hvis ikke andet er angivet, spiller A-rækken slagspil og B-rækken stableford. Det er frivilligt om man ønsker at spille fra 55 eller 61. Du kan se mere om spilformen under Turneringsbestemmelser.
Scorekortet lægges i herreklubbens postkasse efter matchen

Præmier og fælles spisning
Ca. 4 gange fra maj – september er der fælles spisning og overrækkelse af præmier for den foregående måned. På de dage er der “blød gunstart” kl.15.00 for dem der har mulighed for at være med. Hvis man ønsker at deltage, skal man tilmelde sig i GOLFBOX til “Blød gunstart og spisning.
Præmier til vinderne af de ugentlige matcher overrækkes i forbindelse med fælles spisning i restauranten i klubhuset.

Uafhentede præmier
Er man ikke til stede ved præmieoverrækkelsen, kan man hente sin præmie i sekretariatet.
På denne hjemmeside offentliggøres lister over uafhentede præmier.